Resultats enquesta menjador (desembre 2020)

Estimades famílies,

Com sabéu, el passat mes de desembré, l’AMPA va fer una enquesta de satisfacció sobre el servei del menjador del nostre cole.

Amb la informació recopilada en les 135 enquestes rebudes, la comissió del menjador de l’AMPA va elaborar un informe amb un resultats i unes propostes de millora que han sigut traslladades tant a la direcció del centre com a l’empresa que ofereix el servei de menjador.

A continuació, compartim l’informe complet de l’enquesta i el resum dels resultats i les respostes del col·legi i l’empresa del menjador.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la comissió del menjador de l’AMPA en la següent adreça de correu electrònic: menjador@ampabenifaraig.es

RESULTATS, CONCLUSIONS I RESPOSTES DEL COL·LEGI I L’EMPRESA:

Participació 135 famílies (majoritariament dels grups d’Infantil: 43%).

1- Satisfacció del servei
3.5 sobre 5, les famílies estan en general satisfetes del servei.

2- Aliments processats: no són valorats positivament.
RESPOSTA COL·LEGI: el nombre de processaments que se serveixen són els que marca conselleria.

3- Consum proteïnes vegetals: les famílies consideren que està bé.

4- Quantitat de menjar: en general consideren que està bé encara que el tercer cicle (5é i 6é) consideren que el menjar no és suficient.

5- El menjar agrada a l’alumnat: ocorre el mateix que amb la pregunta anterior, infantil i primer cicle (1r i 2n) consideren que està bé però en els majors es veu un clar descontent.
RESPOSTA EMPRESA: la nutricionista comenta que és normal que als majors els agrade menys el menjar pels hàbits que tenen a casa. Que el menjador també és un espai educatiu i s’ensenya a menjar.

6- Comunicació empresa-famílies: generalment bona excepte en 3r primària que són molt crítics (encara que només hi ha 3 enquestes d’este cicle).
RESPOSTA COL·LEGI: encara falten famílies per donar la documentació i que tenen problemes per a poder comunicar-se amb aqueixes famílies.

7- Satisfacció amb les i els monitors: En tots els cursos la valoració és excel·lent, excepte en 3r primària que raspa l’aprovat i 6é de primària que aprova però que és baix respecte a les valoracions que donen la resta de grups.
RESPOSTA COL·LEGI: estudiaran el motiu perquè no s’han adonat que passe res.

En els suggeriments respecte a aquest punt es comenten problemes amb un monitor per no solucionar els conflictes de manera adequada: castiga a tots per culpa d’uns pocs.
RESPOSTA COL·LEGI: comenta que aqueix tema ja s’ha solucionat.

8- Temps per a menjar suficient: SI

9- Errors del menjador:
* No hi ha correspondència entre el menjar i el menú. És de les més marcades.
* Alguns grups no arriba l’ensalada. RESPOSTA COL·LEGI: aqueix tema ja s’ha solucionat.
* Menjar se serveix fred. RESPOSTA COL·LEGI: s’ha solucionat i comenten que fins i tot hi ha vegades que ix massa calenta.
* Errors en l’aplicació. RESPOSTA EMPRESA: estan esmenant els errors que van donant.
* Falta de pa.
* Menjar insuficient.

10- Suggeriments per part de les famílies:
* Relació menjar amb el menú, moltes famílies el nomenen que durant el primer trimestre hi ha hagut moltes canvis i volen alguna manera de saber-ho. RESPOSTA COL·LEGI: al gener va haver-hi un canvi perquè no arribe el proveïdor i es faig un canvi i es comunique per Telegram, respecte al primer trimestre tampoc tenen constància que hi haja hagut tants canvis (només 3) com la percepció de les famílies.
* Quantitat de menjar:
> Algunes famílies comenten que es podria fer fotos per a veure la quantitat de menjar que menja l’alumnat. RESPOSTA COL·LEGI: considera que no és necessari que el director) i la responsable del menjador veuen que mengen bé i que l’aplicació està per a dir com han menjat les criatures i que si les famílies tenen qualsevol dubte poden posar-se en contacte amb ells.
> 2n torn ha faltat menjar. RESPOSTA COL·LEGI: ja s’ha solucionat.
* Idees perquè les verdures siguen més desitjables. RESPOSTA COL·LEGI: en alguns plats se’ls ofereixen triturades perquè se les mengen i no les aparten.
* Detall dels rebuts del que es cobra. RESPOSTA COL·LEGI: el menú són 4,25€, els comptes se li donen als membres del consell escolar.
* Facilitar menú en paper. RESPOSTA COL·LEGI: si alguna família ho vol que ho sol·licite al correu d’avisoscomedor@gmail.com i li ho posaran en la motxilla.
* Suc com a alternativa a la fruita. RESPOSTA COL·LEGI: el suc no és una alternativa se serveix el suc i la fruita.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *