ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 21-22

Estimades famílies. Ací teniu el catàleg d’activitats extraescolars organitzades per l’AMPA per al present curs.

Les inscripcions es tramitaran directament amb els monitors o les empreses que impartixen les classes. Totes elles es comprometen a seguir la normativa i el protocol COVID i conten amb el vistiplau del col·legi.

El termini màxim per a apuntar-se és el dilluns 4 d’octubre. El preu de la mensaulitat d’octubre serà proporcional a les classes que s’impartixquen (no es farà el mes complet).

Horari de les activitats de 13.50h a 14.50h (Infantil i fins 4º primària) y de 13 a 14h (5º y 6º primària). Per a més informació: extraescolars@ampabenifaraig.es

1.- Los precios reflejados son mensuales y para los/as socios/as del AMPA, para los/as NO socios/as los precios se verán incrementados en 5 € la mensualidad.

2.- 12€ por cada hermana/o

3.- Se utilizan diferentes cuadernos según la evolución de cada niña/o Cada cuaderno tendrá su coste, por lo que el precio del material puede incrementar.

4.- A partir de 20 alumnos se crea un grupo nuevo para los M y J

5.- A partir de 12 alumnos/as por monitor/a la cuota se reducirá a 45€

ENLLAÇOS PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Per a Chiquibaile, Cuentacuentos, Teatro i Oratoria. Punxa ací.

Per a Jocs Cooperatius. + info Punxa ací. Per a inscripcions punxa ací (enviar formulari amb les dades al mail: inscripcionsextraescolars@ampabenifaraig.es )

Per a Escacs/Ajedrez. +Info ací. Per a inscripcions punxa ací

Per a Rugbi. Punxa ací.

Per a Arquieduca. Punxa ací.

Per a la resta (Funny Kids, Arts MArcials, Futbol Sala, Basquet, Tenis, PAtinatge, Gimnastica Ritmica, Primary Fun, Programa Cambridge, Robótica Lego, Científicos chiflados y Matinera. Punxa ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *